MEGAEVENT - KÖPENHAMN, DANMARK

Hela sommaren har gått och jag har velat fram och tillbaka om jag ska åka eller inte. Men till sist så tog jag förnuftet till fånga och har bokat buss till Malmö. Där kommer jag möta upp och sova över hos en nära vän till mig, LiamVendel som också ska över till Köpenhamn den 2:a september. 

Detta ska bli otroligt roligt att få delta på och jag ser fram emot att träffa cachare världen över. Detta inlägg blir ett kort ett och jag kommer i en DEL 2 uppdatera er med ALLT jag upplevt under min resa. Så Stay tuned!

CITO I SÖDERTÄLJE

SAVE THE DATE!
Den 16 September håller Håll Sverige Rent event sverige över, där man ska städa i olika städer. Inget undantag i Södertälje. Klockan 10.00 kommer dem vid kustbevakningen utgå. Jag skapade därför ett CITO just där för att hjälpa Håll Sverige Rent och göra Södertälje till en vackrare stad. Därför kommer vi kl 10.00 fram till 11.15 hjälpa Håll Sverige rent. Från 11.45 fram till kl 14.00 har jag nämligen fått tillgång till Tom Tits Experiments konferensrum där vi kan samlas och köpa fika/mat. Blir självklart geosnack men också ingtroduktion för nybörjare och nyfikna. Jag kommer berätta historien om Geocaching, hur man börjar och om de olika cachetyperna utifrån mina erfarenheter, detta för att främja och uppmuntra fler att börja med denna fantastiska hobby.

Till mitt CITO->

Av Cobzer

Glad och alltid ett leende är jag ofta ute på skattjakt, geocaching. Letar burkar i ur och skur och delar gärna med mig av mina erfarenheter.

Lämna ett svar