10 års jubileum!

Nu är det äntligen dags för ett nytt event av mig. Med mig har jag även Bernike.

För 10 år sen efter FAD 2013 i Hölö, närmare bestämt 3:e November 2013, gömde jag alltså min första Geocache The Playground. Vilket gömdes i närheten av en lekplats. Jag minns att Pettsons och Wellner + en till kom för att FTFa den. Jag lurade i skogen i mörkret och gav mina FTF-jägare en present som en FTF-gåva. Minns dessvärre inte vad det var för något. Men var väldigt spännande och riktigt kul med sin första geocahce och att få möta sina första FTF-jägare.

Jag hade kvar gömman i min ägo ett par år, innan det var dags för mig att flytta hemmifrån till Södertälje. Eftersom att jag gå var uppe i ca 6 gömmor i Hölö, utan bil och körkort hade jag tyvärr ingen vidare möjlighet att ta hand om dessa gömmor längre.

Frågan skickades ut i Geocaching Sverige och jag adopterade bort samtliga burkar till Bernike som under alla år tagit väl hand om mina burkar.

TACK BERNIKE!

Men nu har det gått 10 år och detta ska ju SJÄLVKLART firas! Därför har jag anordnat ett Event i Hölö.
Den 4:e novemeber, bakom granvägen mellan kl 14.00-14.45. Vi samlas alltså vid lekplatsen och firar min första geocache. 10 år, helt otroligt!

Med hjälp av Bernike har vi planerat upp ett event där vi kommer ta er igenom det historiska Hölö med en ALC samt andra överraskningar längs vägen.

Välkomna!


TILL EVENTET->

 

Av Cobzer

Glad och alltid ett leende är jag ofta ute på skattjakt, geocaching. Letar burkar i ur och skur och delar gärna med mig av mina erfarenheter.

Lämna ett svar